1. De ce acest site?
Pentru ca Timisoara are nevoie de asa ceva si pentru ca este necesar un raspuns la intrebarea: „Unde mergem la stomatolog in Timisoara?”
2. De ce noi?
Pentru ca noi am cautat si nu am gasit ceva local, similar si pentru ca ne-am gandit ca ar fi momentul sa existe.
3. La ce imi ajuta acest site?
Site-ul ofera informatii detaliate precum: date de contact (nume, adrese, numere de telefon, adrese de e-mail, pagini web), servicii oferite, orar de functionare, galerie de imagini, pozitionare pe harta, vedere panoramica a locatiei si o descriere detaliata a cabinetelor stomatologice, aflate in Timisoara.
4. Ce gasesc pe acest site?
Urmatoarele capitole...
HOME – pagina de start a site-ului www.stomatologi-timisoara.ro
CAUTA – faciliteaza cautarea cabinetelor stomatologice, de tehnica dentara si de radiografie dentara aflate in Timisoara.
STOMATOLOGI – afiseaza cabinetele stomatologice aflate in Timisoara.
RADIOGRAFIE – afiseaza cabinetele de radiografie dentara aflate in Timisoara.
TEHNICA DENTARA – afiseaza laboratoarele de tehnica dentara aflate in Timisoara.
ARTICOLE – afiseaza diverse articole din domeniul stomatologic.
TOP CABINETE – afiseaza un top al cabinetelor realizat exclusiv de utilizatori, in functie de anumite criterii predefinite.
AJUTOR – afiseaza informatiile necesare pentru o utilizarea eficienta site-ului.
CONTACT – afiseaza informatii despre noi si modul in care puteti lua legatura cu noi.
5. Cum caut si gasesc ceva, prin intermediul acestui site?

Simplu. Fie ca doriti sa gasiti un cabinet stomatologic, un laborator de tehnica dentara sau de radiografie dentara, cautarea se poate realiza in doua modalitati prin intermediul paginii CAUTA.

Primul mod de cautare se realizeaza prin intermediul hartii interactive. Dupa un punct ales pe harta, de dumneavoastra (printr-un dublu click), site-ul afiseaza toate cabinetele, in functie de distanta de la acel punct fata de locatia aleasa, astfel incat puteti gasi cel mai accesibil si apropiat cabinet.

Al doilea mod de cautare realizeaza o cautare in functie de detaliile cabinetelor si in functie de informatiile introduse si solicitate de dumneavoastra, in urmatoarele campuri:
- nume cabinet: se realizeaza o cautare in functie de numele cabinetului sau al personalului medical.
- adresa: se realizeaza o cautare in functie de adresa cabinetului.
- zona a orasului: se realizeaza o cautare in functie de zona orasului Timisoara.
- program de lucru: se realizeaza o cautare in functie de programul de lucru al cabinetelor.
- servicii oferite: se realizeaza o cautare in functie de serviciile oferite de cabinete si in functie de serviciile de care aveti nevoie, selectate de dumneavoastra.

Pentru o cautare detaliata se pot folosi toate aceste campuri simultan.

6. Ca sa intelegem ce cautam...
...pentru ca termenii medicali dau pe oricine peste cap.

Chirurgia orala - este specialitatea chirurgicala care se ocupa de indepartarea dintilor irecuperabili (extractie dentara), rezectii dentare si aplicare de implante.
Protetica dentara - ramura a medicinei dentare care se ocupa cu inlocuirea structurilor dentare sau dintilor afectati sau absenti prin structuri artificiale, precum punti, coroane sau proteze dentare.
Implantologia - ramura a medicinei dentare care se ocupa cu implanturile dentare.
Ortodontia - ramura a medicinei dentare care vizeaza prevenirea sau corectarea anomaliilor de pozitie ale dintilor.
Endodontia - ramura a medicinei dentare care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul si preventia afectiunilor pulpei dentare.
Pedodontia - ramura a medicinei dentare care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor stomatologice la copii.
Cosmetica dentara – este cel mai bine descrisa prin modificarile de forma, culoare, dimensiune si estetica a danturii. Tratamentele de cosmetica dentara cel mai des solicitate de pacienti sunt albirea dintilor precum si aplicarea tatuajelor sau a bijuteriilor dentare.
Radiografie dentara - imagine a dintilor si maxilarelor, obtinuta prin expunerea la radiatiile X.
CAS – casa nationala de asigurari de sanatate (cabinete din Timisoara care lucreaza cu casa nationala de asigurari de sanatate).


Link-uri: e-Timisoara | Pizza TM