Termeni si conditii de utilizare
Aceste condiţii de utilizare se aplică tuturor serviciilor furnizate de site-ului stomatologi-timisoara.ro, numite in continuare “servicii stomatologi-timisoara.ro”. Serviciile stomatologi-timisoara.ro reprezintă totalitatea aplicaţiilor software, serviciilor web, conţinutului şi a funcţionalităţii acestora puse la dispoziţia utilizatorilor prin intermediul site-ul stomatologi-timisoara.ro.
Înainte de utilizarea serviciilor stomatologi-timisoara.ro utilizatorii trebuie să citească şi să accepte acesti termeni si condiţii de utilizare a serviciilor. Acceptarea acestor condiţii se face prin acceptarea expresă a lor in interfaţa de utilizare, acolo unde această opţiune este disponibilă, sau prin simpla utilizare a serviciilor de către utilizator.

In caz contrar utilizatorii sunt obligati sa nu foloseasca serviciile stomatologi-timisoara.ro. În cazul în care serviciile stomatologi-timisoara.ro conţin sau au ca parte componentă servicii sau conţinut pus la dispoziţia stomatologi-timisoara.ro de către terţi, utilizatorii trebuie să respecte şi condiţiile de utilizare specifice acestora. Utilizarea serviciilor stomatologi-timisoara.ro se face conform disponibilității acestora și exclusiv pe baza deciziei proprii a fiecărui utilizator. stomatologi-timisoara.ro are dreptul să interzică accesul la site-urile și la serviciile stomatologi-timisoara.ro, oricărui utilizator care nu respectă condițiile de utilizare a acestora.

Continutul serviciilor
Serviciile stomatologi-timisoara.ro ofera utilizatorilor informatii online din domeniul stomatologic din Timisoara precum: date de contact, servicii oferite, program de lucru, galerie de imagini, pozitionare pe harta, vedere panoramica a locatiei pentru cabinetele stomatologice din Timisoara si nu numai. Dumneavoastra sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, anunturi, stiri, mesaje care sunt necesare site-ului stomatologi-timisoara.ro pentru furnizarea cat mai complexa si bogata a serviciilor sale.

Modificari ale continutului
Funcţionalităţile, conţinutul şi interfaţa de acces a serviciilor stomatologi-timisoara.ro sunt decise în exclusivitate de către stomatologi-timisoara.ro şi trebuie înţelese şi folosite de către utilizatori aşa cum sunt puse la dispoziţie de către stomatologi-timisoara.ro. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau definitiv, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) fara a fi necesara o notificare prealabila.

Sunteti de acord ca stomatologi-timisoara.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor stomatologi-timisoara.ro disponibile prin intermediul site-lui. Aceste servicii pot fi furnizate în anumite situaţii şi de companii terţe înfiinţate sau desemnate contractual de către stomatologi-timisoara.ro. Utilizatorii pot renunţa oricând la utilizarea serviciilor stomatologi-timisoara.ro, din orice motiv, fără a fi necesară informarea prealabilă. stomatologi-timisoara.ro nu garanteză că site-ul şi/sau serviciile stomatologi-timisoara.ro corespund în totalitate cerinţelor utilizatorilor sau funcţionează fără întreruperi şi fără erori. stomatologi-timisoara.ro va modifica serviciile conform cerinţelor utilizatorilor sau va corecta orice eroare aparută.

Copyright
Continutul serviciilor stomatologi-timisoara.ro nu poate fi revandut, inchiriat, copiat, reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al stomatologi-timisoara.ro.

Absolvire de raspundere
stomatologi-timisoara.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu si nu poate fi trasa la raspundere, cu privire la continutul, veridicitatea sau exactitatea materialului de pe site-ul stomatologi-timisoara.ro sau pentru evaluarile publicate de utilizatori sai.

Utilizatorii înțeleg și acceptă că stomatologi-timisoara.ro nu poate fi facut raspunzător pentru nici un fel de pierderi sau prejudicii, de orice natura pe care le pot suferi utilizatorii, direct sau indirect ca urmare a accesării și utilizării site-urilor și/sau serviciilor stomatologi-timisoara.ro, modificării sau întreruperii temporare sau definitive, parțial sau în totalitate a oricăruia dintre serviciile stomatologi-timisoara.ro, furnizării către stomatologi-timisoara.ro de informații incorecte sau incomplete, publicării de conținut pe, sau în cadrul serviciilor stomatologi-timisoara.ro

Dispute si conflicte
Legea aplicabila va fi legea romana, indiferent ca este vorba de legea penala sau de alta lege incidenta in problema respectiva. Daca stomatologi-timisoara.ro va considera ca ati incalcat vreuna din conditiile stabilite in legatura cu site-ul, isi rezerva dreptul sa va transmita un avertisment prin e-mail in legatura cu incalcarea conditiilor sau sa faca plangere impotriva dumneavoastra la organele competente si/sau sa colaboreze cu acestea in cazul in care apar probleme care implica incalcarea vreunei legi.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul stomatologi-timisoara.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.
Link-uri: e-Timisoara | Pizza TM